حسابدار کیست: وظایف حسابدار + مهارت های عمومی و تخصصی
فوریه 26, 2024حسابداری دولتی چیست: تعریف، اهداف، اصول + وظایف حسابداری دولتی
فوریه 27, 2024مقدمه
کسب و کار های مختلف با توجه به میزان و نوع فعالیت های آن ها، نیاز های متفاوتی را دارا می باشند. عملیات هایی همچون حسابداری، خزانه داری، ثبت فاکتور خرید و فروش، مدیریت انبار داری و انبارگردانی و همچنین حقوق و دستمزد از جمله مواردی هستند که مدیریت و اجرای آن ها در مشاغل و کسب و کار های گوناگون متفاوت می باشد. بنابراین در این مقاله از حسابداری میزان قصد داریم به انواع نرم افزار های صنفی و اهمیت استفاده از آن ها بپردازیم.
در این مقاله می خوانید:
نرم افزار حسابداری صنفی چیست؟
نرم افزار حسابداری صنفی نرم افزاری است که با توجه به نیاز ها و نوع عملیات های مالی که آن صنف انجام می دهند برنامه نویسی شده و باعث تسریع عملیات های حسابداری و جلوگیری از صرف زمان و هزینه های زیاد جهت استفاده از نرم افزار های مختلف می شود.
انواع نرم افزار حسابداری صنفی
از انواع نرم افزار های صنفی می توان موارد زیر را نام برد:
- نرم افزار حسابداری صنف پوشاک
- نرم افزار حسابداری صنف سوپر مارکت
- نرم افزار حسابداری صنف هتل داران
- نرم افزار حسابداری صنف کیف و کفش
- نرم افزار حسابداری صنف داروخانه
- نرم افزار حسابداری صنف نانوایی
- نرم افزار حسابداری صنف قنادی
- نرم افزار حسابداری صنف رستوران
- نرم افزار حسابداری صنف آهن فروشی
- نرم افزار حسابداری صنف پارچه فروشی
- نرم افزار حسابداری صنف طلا فروشی
- نرم افزار حسابداری صنف املاک
- نرم افزار حسابداری صنف کتاب فروشی
- نرم افزار حسابداری صنف خشک شویی
- و…
اهمیت استفاده از نرم افزار حسابداری صنفی
همانطور که پیشتر اشاره شد، مهمترین دلیل استفاده از نرم افزار های حسابداری صنفی این است که از آن جهت که برای صنف مربوطه برنامه نویسی شده است، بنابراین یک سرمایه گذاری بلند مدت محسوب می شود و همچنین در دراز مدت باعث صرفه جویی در زمان و هزینه های شما می گردد. استفاده از یک نرم افزار حسابداری صنفی خوب به شما کمک می کند که به درستی میزان درآمد ها و هزینه های خود را برسی و پیگیری نمایید و همچنین تصمیمات مالی مناسبی برای مجموعه خود اتخاذ کنید.
مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری صنفی
از جمله مزایای نرم افزار های حسابداری صنفی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- در نرم افزار های حسابداری صنفی شما به راحتی می توانید گزارش ماهیانه ای از حساب های دریافتنی و پرداختنی داشته باشید.
- به دلیل ثبت بودن اطلاعات مالی درون سیستم و انجام تمامی عملیات های مالی به صورت سیستمی و کامپیوتری، محاسبه حقوق و دستمزد پرسنل و همچنین سایر عملیات های محاسباتی به راحتی انجام می گردد و در نتیجه از ایجاد خطا در محاسبات و زمانبر بودن عملیات جلوگیری می نماید.
- از طریق این نرم افزار ها می توان تمام عملیات های انبارداری و انبارگردانی را به صورت دقیق انجام داد و گزارش هایی همچون موجودی انبار ها و کالا ها را در سریع ترین زمان ممکن دریافت نمود.
- در این نرم افزار ها به دلیل کامپیوتری بودن عملیات ها تمامی اسناد قابلیت دریافت بکاپ و یا همان فایل پشتیبانی را دارا می باشند.
- شما می توانید از طریق این نرم افزار ها با تمامی بارکد خوان های موجود در بازار به سیستم وصل شوید و به سادگی و با سرعت هرچه بیشتر کالاها و محصولات خود را درون سیستم ثبت نمایید.
امکانات نرم افزار حسابداری صنفی
به طور کلی می توان گفت که یک نرم افزار حسابداری اصناف مناسب امکانات زیر را دارا می باشد:
رابط کاربری بسیار ساده و سریع:
از بزرگترین مزایای که یک نرم افزار حسابداری مناسب می تواند داشته باشد، رابط کاربری ساده است. این امتیاز به شما کمک می کند در سریع ترین زمان ممکن گزارشات مورد نیاز خود را تهیه نمایید و همچنین دیگر لازم نیست که زمان زیادی را برای یادگیری نرم افزار صرف کنید.
پشتیبانی قوی:
پشتیبانی قوی و خدمات پس از فروش مناسب از جمله مهترین ویژگی هایی است که یک نرم افزار حسابداری اصناف مناسب باید دارا باشد. این نرم افزار باید بتواند در کوتاه ترین زمان ممکن به صورت تلفنی و انلاین، پاسخگو سوالات و مشکلات کاربران باشد.
امن بودن:
نرم افزار حسابداری اصنافی که تهیه می کنید می بایست از اطلاعات مالی شما به نحو احسن محافظت کند و این اطمنیان را به شما بدهد که با تهیه فایل پشتیبان به صورت مداوم، اطلاعات مالی شما هرگز از بین نمیرود و همچنین در برابر حمله های سایبری مقاوم است.
ارائه انواع گزارش های مالی:
یک نرم افزار حسابداری صنفی مناسب می بایست گزارش هایی همچون ترازنامه، سود و زیان، خرید و فروش فصلی و همچنین اظهارنامه های مالیاتی را به صورت استاندارد به کاربر خود بدهد.
دریافت این مقاله به صورت PDF: نرم افزار حسابداری صنفی چیست؟